100% Homeopatische producten voor de huid!

Hello my dears!
Een mooie, stralende huid, dat is natuurlijk wat wij vrouwen het liefste willen! We gebruiken anti-ageing crème, anti-spot crème en allerlei verschillende maskers. Wat wij echter niet weten, is dat dat niet de oplossing is! De oplossing voor een mooie huid, zijn een aantal natuurlijke producten.

Deze producten heb ik voor jullie uitgezocht en op een rijtje gezet:

1. Azijn. Het stinkt heel erg, maar het is toch gebleken dat azijn een hele goeie tonic voor je huid is! Nog beter is zelfs appelazijn! Dermatologen hebben uitgezocht wat het met je huid doet: anti- age-ing, vermindert vlekjes en andere oneffenheden en het vermindert acne en puistjes. Ook is azijn goed voor het haar, het zorgt bijvoorbeeld voor glanzend, roosvrij haar!

2. kokos olie.  Deze zuivere olie is voor alles te gebruiken! Voor je haar, je huid, als make-up remover, om te koken, voor je nagels en als douche olie. Het is een super zuivere olie die je huid en haar absoluut niet vettig maakt! De olie staat bekent omdat het de enige natuurlijke olie is die daadwerkelijk in je haar en huid trekt.

3. rozen water. Dit heerlijke mengsel van water en rozen ruikt lekker maar is ook voor veel dingen handig! Je kan het bijvoorbeeld als kalmerend bad gebruiken of als tonic, als cleanser of make-up remover, anti acne mist, wallen bestrijder en extra gezond en glanzend haar. Het is een supergeconcentreerd, natuurlijk middel, en natuurlijk is gezond voor je!

Dit waren 3 voorbeelden. Je kunt natuurlijk ook zelf iets maken van natuurlijke producten!

Een masker bijvoorbeeld.
Het yoghurt, rozen masker:
1. schenk 1,5 liter naturelle yoghurt in een kommetje.
2. Kook 0,5 liter water en schenk dit in een ander kommetje. voeg daar de rozenblaadjes aan toe. Laat dit trekken voor vijf minuutjes!
3. schenk dit bij de yoghurt en roer het goed door.

Klaar!
Heerlijk! Puur natuur is altijd fijn, toch?

Laat in de comments weten wat je van mijn blog vind en geef me tips en tricks als je die hebt!

Bye! XXX
Senna

Plaats een reactie